Mikor megy Londonba


TAVASZI IDőJÁRÁS (MÁRCIUS-MÁJUS)

Tavasz az Egyesült Királyságban általában nyugodt, hűvös és száraz évszak, különösen mivel az Atlanti-óceán sokat veszített hő az egész ősszel és télen. Azonban, ahogy a nap felkel magasabb az ég és a nap egyre hosszabb, a hőmérséklet emelkedik viszonylag magas, de gyakran inkább távoznak újra éjszaka miatt a hideg óceánok és a meleg időjárás függő kizárólag a nap. Zivatarok és záporok alakulhatnak alkalmanként különösen vége felé a szezonban. Van egy jó eséllyel a hó korábban a szezonban, amikor a hőmérséklet hidegebb.
Átlagos hőmérsékleteket rugó jelentősen befolyásolja a mozgásteret. A legtöbb of Scotland és a hegyek Wales és Észak-Anglia a legmenőbb területek az Egyesült Királyság, az átlagos hőmérséklet közötti -0,6 és 5,8 C (30,9-42,4 F). A déli felét Anglia megtapasztalja a legmelegebb tavaszi hőmérsékletek között 8,8 és 10,3 C (47,8 és 50,5 F). / / (Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_the_United_Kingdom)

Március
Mi van: Head of the River Race, Szent Patrik napja

Április
Mi van: London Marathon, The Oxford és a Cambridge University Boat Race

Május
Mi van itt: Chelsea Flower Show, May Day


NYÁRI IDőBEN (JÚNIUSTóL AUGUSZTUSIG)

Summer tart júniustól augusztus a legmelegebb évszakban. Csapadék összesítések lehet egy nagy helyi eltérések miatt a helyi zivatarok. Ezek főként zivatarok fordulnak elő Dél-, Kelet-, és Közép-Anglia, és kevésbé gyakori és súlyos északon és nyugaton. Észak-atlanti bemélyedések nem olyan súlyos, nyáron, de növeli mind a súlyosságát és gyakoriságát vége felé a szezonban. Éghajlati különbségek ebben az évszakban jobban befolyásolja a szélesség és a hőmérséklet legmagasabb déli és középső területeken és a legalacsonyabb az északi. Általában a nyári hőmérséklet ritkán haladja meg a 32 fokot, ami gyakrabban előfordul a londoni és a dél-keleti, mint a többi az ország különböző részein. Skóciában és Észak-Angliában van a legmenőbb nyár (átlag 12,2 C (54,0 F) 14,8 C (58,6 F)). / / (Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_the_United_Kingdom)

Június
Mi van: Wimbledon Championships, a Derby a Royal Ascot (lóverseny), Csapatszállítás a Colour

Július
Mi van: The Proms, Hampton Court Flower Show

Augusztus
Mi van: The Proms, Notting Hill Karnevál


őSZI ELőREJELZÉS (SZEPTEMBERTőL NOVEMBERIG)

ősz az Egyesült Királyságban tart szeptembertől novemberig. A szezon hírhedt, hogy rendezetlen-as hideg sarki levegő mozog dél után a napot, hogy megfelel a meleg levegő a trópusok és gyárt terület nagy zavar, amely mentén az ország fekszik. Ez együtt a meleg óceán hevítés egész tavasszal és nyáron, gyárt a rendezetlen időjárás az őszi. Ezen túlmenően, amikor a levegő rendkívül hideg hőmérséklet, a szárazföldön lehet hidegebb, mint az óceán, ami jelentős mennyiségű páralecsapódás és a felhők hozó eső az országban. / / (Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_the_United_Kingdom)

Szeptember
Úgy véljük, szeptember és október a legjobb hónap, hogy jöjjön az Egyesült Királyságban.
Mi van: Polgármesteri Thames fesztiválja, Open House London (felfedezni több száz inspiráló épületek londoni ingyenes), London Jazz Festival

Október
Mi van: színházak

November
A polgármester a Temze Fesztivál, Remembrance Day, Diwali, Guy Fawkes London


TÉLI IDőJÁRÁS (DECEMBERTőL FEBRUÁRIG)

Téli az Egyesült Királyságban meghatározása tartó decembertől februárig. A szezon általában hűvös, nedves és szeles. Hőmérsékleteken éjszaka ritkán esik alá -10 ° C-(14 F), és a nap ritkán fölé emelkedhet 15 ° C-(59 F). A csapadék bőséges az egész szezonban, de a hó ellenére is viszonylag ritkák az ország magas Földrajzi szélesség: Az egyetlen terület jelentős havazás a skót felföldön. A legtöbb földtömeg hó is lehetséges, de nem gyakori, eltekintve a nagyobb magasságokban, ahol a hó hazudhat 1-5 hónap, vagy akár azon túl a 6 hónapot.
Felé későbbi részében a szezon az időjárás általában stabilizálódik kevesebb szél, kevesebb csapadék és alacsonyabb hőmérsékleten. Ez a változás különösen hangsúlyos, közel a partok főleg azért, mert az Atlanti-óceán gyakran saját leghidegebb ez idő alatt követően lehűtjük az egész őszi és a téli időszakban. A korai része a tél azonban gyakran rendezetlen és viharos, gyakran a legcsapadékosabb és legszelesebb évszakban. / / (Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Climate_of_the_United_Kingdom)

December
Mi van itt: London karácsonyi dekoráció, szilveszteri ünneplés

Január
Mi van: after-karácsonyi vásár, olcsó színházjegy

Február
Mi van: alacsony szállodai árak, a kínai újév
Share :)