London tömegközlekedés


Kérjük, talál egy rövid útmutatót a londoni tömegközlekedés. "Amennyiben tudom használni Travelcard vagy Oyster kártya? Hol találok ingyen cső és a busz a térkép? Szóval, összesen mennyit kell fizetnem? " Keresse meg az alábbi:

GYORS öSSZEFOGLALó
 • London közlekedési térképe van osztva 6 zóna. Minden főbb látnivaló (Buckingham-palota, a Big Ben, a Parlament, torony stb) zónán belül 1. Csak Greenwich A Cutty Shark és a Royal Observatory 2-es zónában.
 • Londonban sem Travelcard vagy Oyster kártya akkor használható, ha utazik cső, buszok és egyéb szállítási szolgáltatásokat. Travelcard egy normál papír jegyet, Oyster kártya egy elektronikus chipkártyás jegy.
 • Oyster kártyák és Travelcards lehet vásárolni bármelyik metróállomástól.
 • Ha jönnek, hogy Londonban egy hétvégére, javasoljuk, hogy vásárolni vagy egynapos Travelcard (ez £ba 7, és fel lehet használni az összes busz és cső övezeten belül 1 és 2), illetve Oyster kártya (elektronikus chipkártyás jegy. Meg kell előre a Oyster kártya egy £ 5 kredit minimum. Ezután egyszerűen érintse meg a kártyát a sárga olvasó található a csövet kapuk és az összes busz és ez hogyan kerül felszámolásra). Ha úgy gondolja, akkor kevesebbet költenek, mint £ 7 a nap, akkor a tömegközlekedési Oyster kártya, amire szüksége van.
 • Ha jönnek, hogy Londonban egy hétig azt ajánljuk, hogy vásároljon 7 Day Travelcard for £ 29,20 (lehet használni az összes busz és cső övezeten belül 1 és 2). Azt is hozzá 7 Day Travelcard a Oyster kártya.
 • Ár sapka: soha nem fog többet fizetni, mint £ 7 a nap (hétvégén), ha utazó zóna 1-es és 2 és 8,40 £ egy nap a hét folyamán.
 • Fares övezetben 1:
  • cső - egyszeri utazásra készpénzben: £ 4.30. Által fizetett Oyster kártya: £ 2,00.
  • busz - egyszeri utazásra készpénzben: £ 2.30. Által fizetett Oyster kártya: £ 1,35
 • Hétfőtől szombatig vonatok általában fut között 5:00 és éjfél. Nyitvatartási idő csökken vasárnap.
 • Szerezz ingyenes cső és a busz térkép bármely metróállomás vagy töltse le itt . Central London busz térkép tölthető le Itt és a DLR (Dockland Light Railway, hogy kell használni, amikor utazik Greenwich) itt .
 • Próbálja meg elkerülni reggel (08:00-9:00) és este (17:00-07:00) csúcsforgalom.
 • Éjszakai buszok: London buszok egész éjjel. Töltse le a Central London éjszakai busz térkép itt . Trafalgar Square a hub az éjszakai buszok.
 • Ellenőrizze Transport for London honlapján további részletek (térképek, útvonaltervező, jegyek, élő utazási hírek, stb.) Honlap címe: www.tfl.gov.uk

Travelcard: Travelcard Oyster kártya (és a sárga olvasó): Oyster kártya


Journey planner

Journey PlannerHasznos tippek:

London Cső

Fares, térképek, stb - lásd fent

Hogyan kell használni a londoni Oyster Card a Tube (videó)

Londoni buszok

Fares, térképek, stb - lásd fent

Keresse meg a "London szabad Bus Tour" alatt (olcsó alternatívája a drága busz túrák tömegközlekedési eszközzel)
DLR (Docklands Light Railway)

DLR egy automatizált fény metróállomása kiterjedő East London elsősorban. Szüksége lesz rá, ha utazik Greenwich, hogy látogasson el Curry Shark, Greenwich piac és a The Royal Observatory a Meridian vonal. Töltse le a DLR térkép itt . További információk DLR itt: www.dlrlondon.co.uk


Temze Clipper River Bus

Thames Clippers egy víz buszjárat üzemel a Temzén. Szüksége lesz rá, ha utazik Greenwich, hogy látogasson el Curry Shark, Greenwich piac és a The Royal Observatory a Meridian vonal. Ez is egy jó alternatíva a drágább Thames hajókirándulások. További infó itt: www.thamesclippers.com

Keresi a Thames hajókirándulások? Töltse le a bemutatása hajókirándulás a Temze itt .


Bicikli

Ha van egy kis időt Londonban azt ajánljuk, hogy élvezze Londonban a kerékpárra. Akkor látogasson el a londoni parkok, Camden piac és Greenwich egy nap alatt.

Kerékpáros túrák London által szervezett: London Kerékpár Tour Company , Fat Tire , BrakeAway vagy Cycle Tours London .

ön is bérelhet kerékpárt a fenti cégek vagy használható kedvezményes London kerékpár megosztási rendszer "Barclay Cycle Hire" (más néven Boris kerékpárok után Boris Johnson, London polgármestere, aki bevezette őket, és aki szintén lelkes motoros). További információk itt .

Hogyan Barclay Cycle Hire rendszer működik? Lásd az alábbi videónTérképek kedvenc kerékpárutak London - térkép 1 , térkép 2


Inline korcsolyázás

Cool és izgalmas módja annak, hogy felfedezze London és megfeleljenek az új barátok. Csatlakozz szerda este street rája (További információk a www.londonskate.com ). More "skate megfelelnek ups" itt található: www.lfns.co.uk , www.cityskate.co.uk vagy ide www.thefns.com .


Vasút

Amikor utazik körbe Londonban is használható kiterjedt vasúti hálózat. Travelcard és Oyster kártyával lehet használni.

Látogatás Hampton Court? Utazzon vonattal a Waterloo pályaudvar. Vissza jegy ára körülbelül £ 8, menetidő körülbelül 35 perc.
Share :)