London egy nap


Érkezőben Londonba egy napra? ön túl elfoglalt, vagy talán csak egy kicsit lusta, hogy tervezze meg itt? Nos, ez rendben van. Élet Londonban több mint 8 év alatt össze néhány remek tipp mit London, amit galériák, múzeumok és királyi paloták érdemes felkeresni, ha enni, és még sok más.


LONDON egy nap (CÉLCSOPORTOK múltbeli ikonok és látnivalók)

Közlekedés: javasoljuk, hogy vásárol Oyster card ( kattintson ide További információk londoni tömegközlekedés ).London egy nap (összpontosított történelmi ikonok és látnivalók)


öN önálló idegenvezetést STEP BY STEP / / >>> mapa ... kövesse piros vonal <<<


TIMING


MORE INFO, LINKEK


Tower of LondonFROM Tower of London A Westminster-apátság, a Parlament és BIG BEN

Cégünk önálló idegenvezetést indul a Tower of London (Tower Hill metróállomás, Circle Line). Kerülje a hosszú sorok, és látogasson el a torony között 9-10 óráig.

Aztán át a Tower Bridge és jobbra felé HMS Belfast csatahajó. Van egy múzeum a csatahajó és a Tower Bridge is (nagy kilátás mindkét torony). 5 perc sétára a híd, akkor látogasson el a Design Museum (www.designmuseum.org).

Séta a folyó mentén, látni fogja, és látogasson el a Shakespeare Globe Theatre, a Tate Modern, a Southbank Centre, Somerset House (a másik oldalon a folyó) és a London Eye.

Tipp: van egy kávézó a Tate Modern nagyszerű kilátás nyílik a városra, a Millennium Bridge és a Szent Pál-katedrális.
Tipp: ha szeretné élvezni London Eye javasoljuk, hogy megvásárolja a jegyeket előre online. Ez olcsóbb, és akkor nem kell várni a hosszú sorban állást.

Amikor eléri London Eye, át a Westminster Bridge felé Parlament, a Big Ben és a Westminster apátság.
Ha ellátogat a torony között 9-10 óráig kell lennie a Westminster Abbey a 12:00 (akkor még van ideje szép reggeli kávé a folyó). További információk a Tower, Tower Bridge, Globe Színház, a Parlament, a Big Ben és a Westminster Abby-ben London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv

További információk a London Eye és a HMS Belfast London látnivalók útikönyv

További info a Tate Modern és a Somerset House-ban Londonban galériák és múzeumok útikönyv

Westminster AbbeyWestminster ABBY a Madame Tussauds

Westminster Abbey feltárt visszamenni Westminster metróállomás, ahol busszal szám 3, 12, 88 vagy 159 irányba Oxford Circus.

Lesz halad végig Downing Street - szám 10, Horse Guards, a Piccadilly Circus és a Regent Street.

Szálljon le a Oxford Circus, egy ebéd (rengeteg étterem ... Tekintse meg a Étel és ital útmutató), és nem néhány ajándéktárgyakat vásárolni.

Ezután vegye le a csövet a Baker Street állomás és látogasson el a Madame Tussauds-és / vagy a Museum of Sherlock Holmes.
A látogatás Westminster Abby és ebéd körül Oxford Circus kell lennie Baker street körülbelül 2-03:00. További info a Madame Tussauds és Sherlock Holmes múzeum London látnivalók útmutató

Buckingham PalaceMadame Tussaud-tól a Buckingham-palota és a Trafalgar tér

Látva a történelmi panoptikum és királyi számok, filmsztárok, sport csillagok és a hírhedt gyilkosokat menj vissza a Baker Street és a busszal 2-es számot vagy a 82, irányt Buckingham-palota. Akkor szálljon le a Marble Arch és látogasson el a Speakers 'Corner, egyébként kap az a királyi istállók (ez a Victoria cső és vasút állomás és a Buckingham-palota). Ez mintegy 5 perc sétára a palotától.

Fényképek a Buckingham-palota, és kész, lazítson St James vagy a Green Park. Aztán via The Mall (széles és keskeny utca Buckingham Palace Trafalgar Square) megy Marlborough Road (ez vezet, hogy St. James Palace).

Onnan gyalog Piccadilly Circus, a szobor Eros majd Leicester Square, ahol lehet kapni, és kedvezményes félárú színházjegy a TKTS (www.tkts.co.uk) az esti show.

Akkor látogasson el a Nemzeti Galéria a Trafalgar Square. Alapítva 1824-ben, ez ad otthont a gyűjtemény több mint 2300 festmény ből a 13. század közepén a 1900. A galéria hatalmas, valószínűleg nem lesz elég idő, hogy minden kiállítást. Látogasson el a Galéria a weboldalt, és tervezi, hogy mit szeretne látni előre.
Ha azt tervezi, hogy látogasson el a Madame Tussauds után éri el a Buckingham palota körül 17:00 és a Trafalgar Square körül 06:00. Lehet, hogy túl késő, hogy látogassa meg a Gallery (ha azt szeretné, hogy látogassa meg, csinálni legközelebb, ha itt vagy Londonban, vagy hagyja ki a Madame Tussauds)További információk a Buckingham-palota és a Szent Jakab-palota London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv

További info a National Gallery-ben Londonban galériák és múzeumok útikönyv

Szent Pál székesegyházA Trafalgar Square VIA COVENT Kert Vissza Tower of London

Ez lesz körülbelül 6-7pm így, miután a hosszú nap megérdemel egy jó vacsorára. Rengeteg étterem körül Leicester Square, a Chinatown és a Soho.

Miután vacsora zárja be a napot egy kellemes sétára a Covent Garden keresztül Leicester Square, majd lement a Strand, ahol a legtöbb londoni színházak vannak. Ha megvásárolta a színházjegyek, musicalek általában körül kezdődik 20:00 és 10:00 befejezni.

Ellenkező esetben megteszi a busszal szám 11 vagy 15 a Szent Pál székesegyház (ez gyönyörű éjszaka), majd újra a busz 15 Vissza a Tower of London, ahol a Kulcsok ceremóniája zajlik 22:00 minden nap.
További információk a Szent Pál székesegyház London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv


Share :)