Hétvége London


Érkezőben a Londonban egy hétvégén? ön túl elfoglalt, vagy talán csak egy kicsit lusta tervezni az egész hétvégén? Nos, ez rendben van. Élet Londonban több mint 8 év alatt össze néhány remek tipp mit London, amit galériák, múzeumok és királyi paloták érdemes felkeresni, ha enni, és még sok más.


WEEKEND IN LONDON (CÉLCSOPORTOK múltbeli ikonok és látnivalók)

Közlekedés: javasoljuk, hogy vásárol Oyster card ( kattintson ide További információk londoni tömegközlekedés ).Weekend in London (összpontosított régi ikonok és látnivalók)öN önálló idegenvezetést STEP BY STEP / / >>> térkép ... kövesse kék vonal <<<


TIMING


MORE INFO, LINKEK


Szombat

Tower of LondonTower of London

Cégünk önálló idegenvezetést indul a Tower of London (Tower Hill metróállomás, Circle Line). Kerülje a hosszú sorok, és látogasson el a torony között 9-10 óráig.

Ha úgy érzi, egy kicsit lusta és gyalogos városnézés, miközben nem a beállítást, akkor javasoljuk, hogy London városnéző busz: Original London Városnézés - www.theoriginaltour.com vagy Big Bus Tours - www.bigbustours.com. Hop-on-hop-off jegy ára körülbelül £ 25.

Ha a londoni városnéző busz nem neked reméljük megtalálja túra érdekes.
Látogasson el a Tower között 9-10 óráig. További információk a torony London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv

Buckingham Palaceőrségváltás a Buckingham Palace

Tower of London busszal szám 15 a Trafalgar Square (ez az, ahol a Nelson-oszlop van). Lesz tompított körül Az emlékmű, a Szent Pál székesegyház, a Royal Courts of Justice, Somerset House és a Hotel Savoy.
Szálljon le a Trafalgar Square, The Mall vezet, hogy a Buckingham-palota. Az őr változás Buckingham Palace hivatalos kezdési idő 11:30, de az őrök kezd érkező zene 11:15. A hivatalos időzítése az ünnepség 30 perces befejező déli 12 órakor. A nyár folyamán meg kell érkeznie sokkal korábban, ha azt szeretné, hogy közel van a korlát.

Ha befejezted a késő Tower of London nem megy busszal, de megteszi a cső helyett. Tovább a St James metróállomás (a Tower Hill, Circle vagy District vonal). Időbe fog telni, akkor 10 perc alatt jut el a Buckingham-palota az állomástól.
Az őr változás a Buckingham Palace-kor kezdődik 11:30. Az ünnepség 30 perc.További info a Buckingham-palota, őrségváltás, Az emlékmű, a Szent Pál székesegyház, a Royal Courts of Justice, Somerset House és a hotel Savoy London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv

További információ a őrségváltás

Portobello Road MarketPortobello Road Market

Miután a szertartás véget ér javasoljuk, hogy látogasson el a Portobello Road Market (a világ legnagyobb antik piac).

Megközelítés: tekintettel Green Park a jobb oldalon, menjen a Hyde Park Corner (metróállomás közelében: Hyde Park). Innen busszal szám 148 és Notting Hill Gate. Kövesse a tömeg vagy a piaci jeleket.

Rengeteg jó étterem közelében Portobello Road Market. Ez egy jó hely ebédre.
Piac látogatott és ebéd élveztem meg kell befejezni a 15:00.

Ha azt szeretnénk, hogy látogasson el a Westminster Abbey, illetve galériák és múzeumok javasoljuk, hogy hagyja ki a piacra.
További info a Portobello Road Market in London piacokon útikönyv

Big BenParlament, a Big Ben és a Westminster Abbey

Ebéd után vegye le a csövet irány Baker Street (Circle vagy Hammersmith & City vonal), és látogasson el a Madame Tussaud. Ezután vegye le a csövet ismét irányt Westminster metróállomás (Jubilee vonal). Ott, akkor látogasson el a Westminster Abbey, hogy egy képet a Parlament és a Big Ben, vagy élvezze a nagyszerű kilátás a London Eye.

A legjobb képek a Parlament és a Big Ben a Westminster Bridge.
Látogasson el a Madame Tussaud eljuthat körülbelül 1 óra.

Tudnia kell a Big Ben körül 05:00.
További info a Parlament, a Big Ben és a Westminster Abbey-ben London történelmi ikonok és látnivalók útikönyv

További info a Madame Tussaud és a London Eye in London látnivalók útikönyv

Nemzeti GalériaFROM BIG BEN A NEMZETI GALÉRIA

Van Churchill háborús szobái múzeum nagyon közel a Parlamenthez. Ez megér egy látogatást. Innen irány a Trafalgar Square mellett Downing Street - szám 10 (hivatalos rezidenciája, a miniszterelnök az Egyesült Királyság) és a Horse Guards.
Látogassa meg a Nemzeti Galéria a Trafalgar Square. Alapítva 1824-ben, ez ad otthont a gyűjtemény több mint 2300 festmény ből a 13. század közepén a 1900. A galéria hatalmas, valószínűleg nem lesz elég idő, hogy minden kiállítást. Látogasson el a Galéria a weboldalt, és tervezi, hogy mit szeretne látni előre.
További info a Nemzeti Galéria és Churchill háborús szobái múzeum London galériák és múzeumok útikönyv

Felvételi Nemzeti Galéria ingyenes.

Nemzeti Galéria feltárt átlépni az Leicester Square, ahol lehet kapni, és kedvezményes félárú színházjegy a TKTS (www.tkts.co.uk).
Miután a hosszú nap érdemelsz egy jó vacsorára. Rengeteg étterem körül Leicester Square, a Chinatown és a Soho.
Bezárhatja napján az egyik híres londoni klubok, vagy egy kellemes esti séta a Temze mentén - erősen ajánlott.
Musical és színház általában kezdődik 08:00 körül, befejező at 10:00.További info a londoni éjszakai élet London művészet, a zene és a kultúra vezető

További info a legjobb London éttermek Étel és ital útmutató London útikönyv

Vasárnap

Camden Lock MarketLONDON PIACOK és büféebéd

Ez lesz egy másik hosszú csodálatos napot Londonban, ezért javasoljuk, hogy kezdeni kiadós reggeli vagy brunch. Brunch egy ételt evett közepén a reggel, a szokásos időben a reggeli és a normál idő ebéd helyettesítőjeként mindkét ételek.

Jó helyen enni körül Camden Market, Columbia Road virágpiac, Spitalfields piac vagy a Brick Lane.

London piacokon is nagyon elfoglalt hétvégeken úgyhogy ott 11:00.
Tól 09:00-01:00.További info a Camden Market, Columbia Road virágpiac, Spitalfields piac London piacokon útikönyv

A British MuseumBritish Museum

Kezdőár Camden Market vagy Columbia Road virág piac és Spitalfields piac megteszi a csövet Tottenham Court Road állomás (Central line). Innen gyalog a British Museum. A belépés ingyenes.

A British Museum széles körben tekintik az egyik a világ legnagyobb múzeumai az emberi történelem és a kultúra. Az állandó gyűjtemény, számozás mintegy 8.000.000 alkotások között van a legjobb, legátfogóbb és legnagyobb meglétét és minden kontinensről származik, illusztrálva és dokumentálása a történet az emberi kultúra a kezdetektől napjainkig.
Fejezd be a látogatás a Múzeum által 15:00.További info a British Museum itt: London galériák és múzeumok

Globe színházAz emlékmű, Tower Bridge, HMS Belfast, Globe Színház, Tate Galéria, a London Eye, a Big Ben és a Parlament

Kezdőár British Museum gyalog vissza Holborn metróállomás és az utazás a Bank állomásra. A cső földalatti alagutakon megy Monument station. Meg fogja találni Az emlékmű a nagy londoni tűzvész.
Aztán át a London Bridge. Vége a végén balra a HMS Belfast, Tower Bridge, a Tower és a Design Museum vagy jobbra Globe Színház, a Tate Gallery, London Eye, a Parlament és a Big Ben. Az Európai Parlament fej Trafalgar Square mellett Downing Street - szám 10 (hivatalos rezidenciája, a miniszterelnök az Egyesült Királyság) és a Horse Guards.

Meg lehet enni a Chinatown vagy a Soho, vagy kipróbálhatja néhány indiai ételt Brick Lane (közel a Liverpool Street Station Közép-vonal).
Javasolt séta a folyó mentén egy látogatás Tate Gallery például eljuthat körülbelül 2-3 óra.További info London történelmi ikonok és látnivalók , London galériák és a múzeumok és a londoni látnivalók

Az Európai Parlament fej Trafalgar Square mellett Downing Street - szám 10 (hivatalos rezidenciája, a miniszterelnök az Egyesült Királyság) és a Horse Guards.

Meg lehet enni a Chinatown vagy a Soho, vagy kipróbálhatja néhány indiai ételt Brick Lane (közel a Liverpool Street Station Közép-vonal).
Meg fogja elérni Trafalgar Square körül 19:00.További info a Downing Street - a 10-es számú London történelmi ikonok és látnivalók

Szent Pál székesegyház Szent Pál székesegyház

Fejezze be a napot egy esti séta a katedrális. Vegye ki a busz 15 a Trafalgar Square, megáll mellette Szent Pál.
További információk a Szent Pál székesegyház Londonban régi ikonok és látnivalók


Share :)