Utazás Heathrow, Gatwick, Stansted és Luton repülőtérről London


Első és a Heathrow, Gatwick, Stansted és Luton repülőtérről. Vonattal, busszal vagy taxival.

UTAZÁS ÉS A HEATHROW REPÜLőTÉR

A Heathrow repülőtér 15 mérföldre nyugatra London központjától és könnyen megközelíthető közúton vagy tömegközlekedéssel.

1) Leggyorsabb: szerzés és a Heathrow Airport - VASÚTI

a) a Heathrow Express közvetlen nagysebességű vasúti összekötő a repülőtér és a londoni Paddington pályaudvar (ahol ön is megtalálhatja Paddington metróállomás on Bakerloo vonal). A vonatok 15 percenként, az utazás a londoni Paddington állomás körülbelül 15 perc. Az árak és a további információért látogasson el a www.heathrowexpress.com . Tipp: A jegyek megvásárolhatók az interneten diszkontálni (anélkül, hogy kedvezményes jegy ára körülbelül £ 18, kedvezményes jegy = £ 16,50).

b) a Heathrow Connect: szolgáltatás leállítása Londonba, amelyben a helyi állomások nyugat-londoni és elérte London Paddington vasúti Stationin 26 perc. Ticket költségek körülbelül £ 8,50. További információért kérjük, látogasson el www.heathrowconnect.com .

Hasznos információk:
Heathrow vasúthálózat megjelenítése
Travel repülőterek között (Heathrow, Gatwick és Stansted)


2) Legolcsóbb: szerzés és a Heathrow Airport - által UNDERGROUND

London Underground a Piccadilly Line biztosítja a leginkább költség-hatékony vasúti útvonal között Heathrow repülőtér és a főváros. Journey idő egy óra alatt, és akkor nem kell várni, mint tíz perc alatt, a vonat, még csúcsidőn kívül.
Heathrow három metróállomások, Az összes itt Travelcard Zóna 6. Egyetlen viteldíj London központjába ára kb £ 5. Ha vásárolni egy Travelcard és te lefedve londoni buszok és néhány fővonal vonatok is. Jegyek kaphatók az összes metróállomás, a jegypénztárak vagy gépeket. Pre-paid Oyster kártya is használható a londoni metró.

Hasznos információk:
Melyik jegy van szükségem? Travelcard vagy Oyster kártya? Keresse meg a vonatkozó információkat itt
Heathrow Terminals 1, 2, 3 - menetrendek, útvonaltervezőjének stb
Heathrow Terminal 4 - menetrendek útvonaltervezőjének stb
Az éjszaka folyamán az N9 busz köti Heathrow London központjában. A szolgáltatás fut minden 30 percre a központi buszpályaudvartól (fent a metróállomástól.)


3) Háztól házig: szerzés és a Heathrow Airport - a buszok és taxik

Közvetlen buszjárat között működik Heathrow terminálok és számos szálloda a repülőtértől: "Hotel by Bus" ( www.hotelbybusheathrow.com ).
Heathrow taxik, minicabs és sofőrök ... kattintson ide: www.heathrowairport.com / szállítási-és irányok / taxik

Hasznos információk:
Travel között Heathrow terminálok
Heathrow parkoló Térkép és útvonaltervező
Heathrow parkolási lehetőségek


UTAZÁS VAGY STANSTED AIRPORT

London Stansted repülőtér könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy közúton. Ez egy fantasztikus választéka közlekedési kapcsolatokat London központjában, a lehetőségek, hogy megfeleljen a költségvetéseket, menetrendek és a célpontok.

1) Leggyorsabb: szerzés és a Stansted Airport - vasúton

A Stansted Express 15 percenként, és eléri a londoni Liverpool Street 46 perc alatt. Vonatok térni Stansted Airport vasútállomás található, közvetlenül alatta a terminált. London Underground csatlakozások állnak rendelkezésre Liverpool Street és a Tottenham Hale. Vonatok 15 percenként. Express osztály egységes viteldíj £ 22,50 (£ 21,50 online foglalás). A londoni metró szolgáltatások változás Tottenham Hale (Victoria Line) vagy Liverpool Street (Circle, Metropolitan és Hammersmith & City vonal). További részletekért kérjük www.stanstedexpress.com .


2) Legolcsóbb: szerzés és a Stansted repülőtér - a BUSZ

Stansted Airport autóbusz-állomás szemben a fő terminál bejáratánál. Busz jegyek megvásárolhatók a jegykezelés a érkezések (nyitva 6:00-01:00), a távolsági buszpályaudvar (24 órás, a hét minden napján), illetve a fedélzeten. Bus viteldíjak és idők változhatnak, ezért kérjük, erősítse meg az üzemeltető az utazás előtt.

a) Szolgáltatás: Easybus - úticélt: Baker Street, London - frekvencia: akár 20 percenként - menetidő / tarifa: 75 perc / kezdőár: £ 2 - További információ: www.easybus.co.uk / London-Stansted

b) Szolgáltatás: National Express A6 - cél: London Victoria - frekvencia: legfeljebb minden 10 perc - menetidő / tarifa: 85-100min / kezdőár: £ 10.50 - További információk: www.nationalexpress.com

c) Szolgáltatás: National Express A9 - úticélt: Stratford és London Liverpool Street - frekvencia: akár 30 percenként - menetidő / tarifa: 45-60perc / a £ 8,50 - További információ: www.nationalexpress.com

d) Szolgáltatás: Terravision A50 - cél: London Victoria - frekvencia: akár 30 percenként - menetidő / tarifa: 75 perc / kezdőár: £ 9 - További információ: www.terravision.eu

e) Szolgáltatás: Terravision A51 - úticélt: London Liverpool Street - frekvencia: legfeljebb minden 30 perc - menetidő / tarifa: 55 perc / kezdőár: £ 9 - További információk: www.terravision.eu

f) Szolgáltatás: Terravision A52 - cél: London Stratford - frekvencia: akár 30 percenként - menetidő / tarifa: 40 perc / kezdőár: £ 6 - További információ: www.terravision.eu


3) Háztól házig: szerzés és a Stansted repülőtér - a TAXIS

További info itt

Hasznos információk:
Utazási közötti Stansted és Gatwick: használja a Gatwick Flyer (reptéri transzfer)
Travel repülőterek között
Stansted Airport parkolás


UTAZÁS VAGY A GATWICK REPÜLőTÉR

Rengeteg módja annak, hogy a Gatwick és London között. Hasonlítsa össze a menetidők alábbi

1) Leggyorsabb: szerzés és a Gatwick Airport - vasúton

a) a Gatwick Express - non-stop vasúti szolgáltatás a Victoria pályaudvar fut minden 15 perc a menetidő 30 perc. London Underground csatlakozás Victoria metróállomás (a Victoria vonal). Díjszabás: £ 18,90 (bármikor egyetlen), online viteldíj = £ 16,85. További információk a www.gatwickexpress.com .

b) Southern Trains - Dél-vonatok szolgáltatások Victoria pályaudvar keresztül East Croydon és Clapham Junction fuss négyszer egy óra a menetidő körülbelül 35 perc. További információk www.southernrailway.com .

c) a First Capital Connect - Szolgáltatások London Bridge (vasút-és metróállomás) és a St Pancras International (vasút-és metróállomás) fut négyszer egy óra a menetidő 30 és 45 perc. További információk www.firstcapitalconnect.co.uk .


2) Legolcsóbb: szerzés és a Gatwick Airport - által BUSZ

Easybus - alacsony költségű gyakori repülőtéri transzfer non-stop Gatwick London (és London Gatwick) az árak 2 £. Buszok indulnak 15 percenként csúcsidőben és fuss egész nap és éjszaka mind Észak-és Dél-terminálok Earls Court / West Brompton London központjában (ahol megtalálja West Brompton? metróállomás a District vonal). Easybus fut a hét minden napján, kivéve karácsony napján, és fel lehet használni, amelyeket minden légitársaságnak utas. További információk a www.easybus.co.uk / London-Gatwick .

Hasznos információk: Travel repülőterek között. Találja meg utazási lehetőségek között Gatwick, Heathrow, Luton és Stansted repülőtér itt


UTAZÁS VAGY LUTON AIRPORT

Rengeteg módja annak, hogy a Luton Repülőtér és London. Hasonlítsa össze a menetidők alábbi

1) Leggyorsabb: szerzés és a Luton Airport - vasúton

Rendszeres vasúti szolgáltatások között Luton Airport Parkway vasútállomáshoz és London (St. Pancras nemzetközi pályaudvar) figyelembe, mindössze 21 perc alatt az East Midlands Trains (www.eastmidlandstrains.co.uk), és 25 perc alatt a First Capital Connect (www.firstcapitalconnect. co.uk). Hogyan juthat el a Luton Airport Parkway Station-re a repülőtértől? Van egy buszjárat üzemel az állomás és a Luton repülőtér (menetidő mindössze 5 perc).


2) Legolcsóbb: szerzés és a Luton Airport - által BUSZ
  • Easybus: www.easybus.co.uk - menetidő 1 óra 20 perc, az árak kezdődik £ 2
  • National Express - talál további részletek itt
  • Greenline (szolgáltatás 757). Megállás a Baker Street, Marble Arch és London Victoria. További infó itt .
Share :)